objednávka jídelníčku EAT-FIT

Smíšený jídelníček obsahující všechny druhy potravin, včetně masa a ryb

tady můžete eat-fit jídelníček zakoupit:

a získat všechny bonusy ZDARMA


Jak jsou spokojení klienti?

Jídelníček mě mile překvapil, recepty výborné, rychlé na přípravu a chuťově opravdu dobré. Jídlo jsem si připravovala vždy den dopředu na následující den a zabralo mi to přibližně hodinku. Naučila jsem se používat spoustu nových surovin a objevila jsem díky Mirce hodně nových chutí. 🙂 Vždy když jsem měla k něčemu dotaz, Mirka byla na příjmu a ve všem. co jsem potřebovala, mi poradila.
Michaela KoskubováManažerka obchodního domu
Pracuji na směny a řešit jídlo pro mě bylo utrpení. Nevěděla jsem, co jíst, kdy a kolik toho jíst a tak jsem jedla špatně. Přibírala jsem na váze, ale zároveň jsem byla podvyživená živinami. Na Mirku jsem se obrátila proto, že jsem potřebovala zhubnout, ale také pomoct s plánováním jídla. Nastavili jsme plán tak, že nejprve jsem začala vyživovat tělo, a pak jsem začala redukovat hmotnost. Měla jsem veliký problém to množství jídla ujíst, nebyla jsem vůbec zvyklá jíst tolik. Ale po cca 14 dnech pravidelného jezení jsem už začínala i pociťovat hlad. Kila začala jít dolů JEN jídlem paradoxně, necvičila jsem. Za 4 týdny jsem dala dolů 3kg. Recepty mi chutnaly, nebyly náročné na přípravu, nadchly mě hodně kaše, zajímavá pestrá strava. Naučila jsem se jíst, naučila jsem se různé kombinace jídel, pochopila jsem, že tím, že nebudu jíst, tak mi to nic nedá, rozhodně ne kila dolů! Zlepšilo se mi zdraví, zmizela únava a začala jsem pociťovat větší energii. Mirku bych rozhodně doporučila všem i díky jejímu přístupu. Velice dobrá zpětná komunikace, kdykoli jsem něco potřebovala, byla k dispozici a poradila, třeba co čím nahradit atd…
Markéta HaramulováOperátorka ve výrobě
Spolupráce s Mirkou mi otevřela oči ve spoustě věcech. Moje stravovací návyky byly hrozné, začala jsem jíst rostlinnou stravu a měla jsem ji špatně poskládanou, nevěděla jsem, co si připravovat k jídlu a nerozuměla jsem vůbec světu bílkovin, sacharidů a vláknině. Mirka mi nastavila stravovací plán, díky kterému jsem si začala na jídle skutečně pochutnávat. Přestala jsem se cítit unaveně a dokonce odezněly i chutě na sladkosti. Jídlo je rychlé a jednoduché na přípravu, což mi vyhovuje, protože nechci trávit všechen svůj volný čas v kuchyni. 🙂 Ale na druhou stranu musím říct, že mě téma jídlo začalo mnohem víc bavit a zajímat. Mirku rozhodně doporučuji všema deseti, protože z ní srší ta pozitivní energie a zapálení pro stravování.
Petra VodičkováHlavní účetní
Mirku jsem vyhledal proto, že jsem potřeboval nejen zhubnout, ale celkově udělat něco se svým zdravotním stavem. Měl jsem vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, zadýchával jsem se, a celkově jsem si připadal trochu jako slon. 🙂 Začali jsme na tom pracovat úpravou stravy, přidal jsem lehký pohyb, a jsem překvapen, jak to jde dolů. Změna stravy je teda dost rapidní. V jídelníčku mám méně masa, více rostlinné stravy a musím říct, že mi to nejen chutná, ale cítím se po tom lehčí a plný energie. Maso mi nechybí, protože ho mám nahrazené jinými věcmi. Hodně se mi líbí zajímavé snídaně. Jídlo mi vaří manželka a ta je s tím tedy taky spokojená, jí ho se mnou a pochvaluje si tu jednoduchost a rychlost. A doktorka je překvapená z mého krevního obrazu.
Petr LhotaManažer kvality

Potřebujete pomoct?

Napište mi na mirka@eatwithlove.cz

Jsem tu pro vás!